beautenouvelleLaserontharingscentrum La Beauté Nouvelle te Margraten verzorgt laserbehandelingen in ons huidverzorgingsinstituut. De medewerkers van dit laserontharingscentrum zijn deskundig en gecertificeerd in het uitvoeren van de laserbehandelingen met de medische LightSheer Diode laser.

Laserontharing is een ervaren en bewezen techniek. Een aantal wetenschappelijke onderzoeken bewijzen op een afdoende manier dat ongewenste haren zeer efficiënt en op een betrouwbare en comfortabele manier kunnen worden verwijderd. In principe kunnen alle lichaamsdelen met haargroei behandeld worden. In de meeste gevallen is vergoeding (van het gelaat) via de ziektekostenverzekering mogelijk.

Het gebruik van laser in de strijd tegen overbeharing is een vrij nieuwe methode om ontsierende haren op alle delen van het lichaam succesvol te verminderen.

De LightSheer produceert een krachtige, zeer geconcentreerde en zuivere laserstraal.
De energie van deze laserstraal wordt in het pigment van de haarwortels omgezet in warmte, waardoor de haarwortels zodanig beschadigd raken, dat nieuwe haargroei niet meer mogelijk is. Dit zonder schade toe te brengen aan de huid.

A A N B I E D I N G

Bij aanvang van een laserbehandeling voor een nieuwe zone van minimaal € 100:

3 x gratis oksels laseren

Voor prijsopgave en nadere informatie kunt u contact met ons opnemen. Tevens kunt u informatie vinden op https://www.labeautenouvelle.nl